Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Allereerst doen we een intakegesprek waarbij we uw wensen en verwachtingen bespreken. Ook worden de contra-indicaties besproken. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten en maken we een “voorfoto”.

De behandeling zelf duurt 20-30 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vet vermindering of huid versteviging).

Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel!

De behandeling is aangenaam en relaxt.

de behandeling

Kennismaking: €120 voor €60,-

kom langs voor een kennismakingsbehandeling

Ook voor mannen

Na de behandeling meten we weer zodat u meteen het resultaat weet in centimeters en maken we een “na-foto”.
Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend. De vetcel is weg.
Hoe snel de vervolgbehandelingen mogen worden uitgevoerd, is afhankelijk van de behandeling die gedaan wordt. Bij vet verwijderen is de tijd tussen de behandelingen 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog 2 weken door!

Werken we alleen op versteviging of cellulitis dan mag de behandeling vaker worden uitgevoerd.

Wij adviseren ook om veel water te drinken, zodat de vetcellen sneller afgevoerd worden.

Voor wie is deze moethode om vetcellen te verwijderen geschikt?

Cryolipolyse met Cryo21 is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die plaatselijk figuurcorrectie willen. Bij vrouwen gaat het vaak om vetrolletjes op de rug, kwabjes op de heupen, een slap buikje, love handles, zadeltassen, onderkin, armen, etc.

Bij mannen gaat het meestal om vet op de buik en/of rug en vetophoping op de borst.
De behandeling met de Cryo21 is niet bedoeld om substantieel gewicht te verliezen. De methode kan bovendien niet worden toegepast bij o.a. de volgende contra-indicaties:

• Obesitas
• Hartkwalen
• Ernstige ziekte
• Zwangerschap
• Spataderen

Sierlijk figuur
doelgericht vet verliezen

Wat moet u na een behandeling wel en niet doen?

Als u een kuur wilt volgen is het noodzakelijk dat u een gezonde levensstijl hebt en dat u voldoende beweegt en gemiddeld 2 liter water per dag drinkt. Uit ervaring is gebleken dat klanten die niet genoeg drinken langzamer vet verliezen dan klanten die wel voldoende water drinken per dag (thee mag ook).  Daarnaast mag u 2 uur na de behandeling niet intensief gaan sporten, warm bad nemen of sauna/jacuzzi gebruiken.

Te mooi om waar te zijn?
Een stevigere huid met minder vet, en het is niet eens te mooi om waar te zijn. Uit onderzoek van de Amerikaanse universiteit Harvard blijkt de werkzaamheid én de veiligheid van de behandeltechniek. Ook bleek uit het onderzoek dat de behaalde resultaten blijvend zijn en er nauwelijks tot geen hersteltijd is. Je kunt dus meteen na de behandeling je bezigheden weer hervatten. Maar dan wel met een frisse en gestroomlijnde look!

Wenst u nog meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij vertellen u alles wat u wilt weten.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.

Volg ons

Blijf op de hoogte en mis nooit meer iets