Over Marianne

Ik ben Marianne Verharen, moeder van een jongenstweeling Daan en Stijn en getrouwd met Peter. Ik woon in het centrum van Dongen en op één minuut lopen van ons huis bevindt zich mijn praktijk waar ik sinds mei 2018 werkzaam ben als voedingscoach en sinds mei 2019 ook als Cryotherapeut. Een gezonde leefstijl vind ik erg belangrijk. Ik coach als gewichtsconsulente op de drie pijlers: voeding, beweging en gedrag.

Dit doe ik door middel van de Fit & Slank methode. Gewoon gezond eten, zonder hongergevoel!
Voor info klikt u hier!

Wat ik nogal eens hoor van mijn cursisten als ze hun leefstijl definitief veranderd hebben, is de wens om dat ‘buikje’ of ‘cellulitis’ weg te krijgen/verminderen, omdat dat met gezond eten en sporten helaas niet helemaal lukt.

In mei 2019 heb ik mijn werkzaamheden verder uitgebreid met de aanschaf van de Cryo21 en me gespecialiseerd tot gediplomeerd Cryotherapeut.
Erg leuk om met koude (bevriezing) het lichaam te ‘shapen’ en vet definitief te verwijderen. Het leuke van de Cryo21 is dat het erg veelzijdig is. Vaak denkt men alleen aan vet verwijderen, maar misschien wordt het lichaam juist wel mooier door verstevigen i.p.v. vet verwijderen!

Een goede lichaamsanalyse is erg belangrijk om een juiste behandeling in te zetten, vandaar dat ik dat ook doe tijdens de uitgebreide intake van een proefbehandeling.
Cryotherapie is een geweldige techniek met mooie resultaten én geheel pijnloos en zelfs ontspannend voor de klant.

Mooie resultaten, blije klanten daar krijg ik positieve energie van!
Wil jij ook ervaren wat cryotherapie voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvende proefbehandeling en ik ontmoet je graag in mijn praktijk op de Hoge Ham 112 in Dongen.

Kennismaking: €120 voor €60,-

kom langs voor een kennismakingsbehandeling

Volg ons

Blijf op de hoogte en mis nooit meer iets